OTSI
0,00€(0tk)
EDASI TELLIMUST VORMISTAMA

AMIO pump jala MINI PU03 metallist manomeetriga AMIO-02147

AMIO pump jala MINI PU03 metallist manomeetriga AMIO-02147
11 pilti
22,70€
Tootja: AMIO
AMIO
Kood: AM02147
Toote ID: 1237059
Tarneaeg väljastuspunkti 2tp / koju 3-4tp
E-poes saadaval 2tk. Juurdetellimise võimalus puudub.
Tugev minijalgpump maksimaalse rõhuga 11 BAR / 160 PSI. Lihtne kasutada ja tänu oma väiksusele lihtne transportida ja hoiustada.Sellel on topelt universaalne pea auto- ja jalgrattaklappide jaoks. Lisaks sisaldab komplekt adapterit ja nõela madratsite, pallide, täispuhutavate mänguasjade jms täispuhumiseks - valmistatud alumiiniumist ja vastupidavast plastikust - manomeetriga gradueeritud 11 BAR / 160 PSI - tugev alus muudab pumba hoidmise hõlpsaks. jalad - 40 cm pikkune juhe - pumba kõrgus: 27 cm - mõõtmed pärast voltimist: 17,5x13x9 cm

AMIO

AMiO on autoaksessuaaride ja lennukiosade importija ja turustaja. Nende tootevalikuss kuulub mitu tuhat toodet, aga suurim rõhk on autovalgustusel. AMiO teeb koostööd äripartneritega Poolast ja väljaspoolt ning on garanteeritud, et nende tooted vastavad klientide eelistustele nii hinna kui kvaliteedi poolest.

AMiO kliendid on autotööstuse hulgimüüjad, varuosade müüjad ja autotöökojad. AMiO teeb koostööd ettevõtetega Poolas, Hispaanias, Portugalis, Kreekas, Austrias, Saksamaal, Horvaatias, Tšehhis, Unagris ja Slovakkias. Lennukiosi eksporditakse Euroopa ja Aasia riikidesse.

AMiO tootevalik laieneb pidevalt ning nende tooted vastavad turutrendidele, kuid nende valikus on ka unikaalseid tooteid, mida keegi teine ei paku.  
 
Autokaubad24
X
Järelmaksu kalkulaator
Hind
Kogus
Summa
Periood (kuud)
Sissemaksu suurus %
Järelmaksu kalkulaator Kuumakse