OTSI
0,00€(0tk)
EDASI TELLIMUST VORMISTAMA

Nokian Sõiduauto/maasturi suverehv 265/65R17 112T Outpost AT

Nokian Sõiduauto/maasturi suverehv 265/65R17 112T Outpost AT
181,50€
204,00€
järelmaks(2tk): 7,40€
Tootja: Nokian
Nokian
Toote ID: 1087867
Tarneaeg väljastuspunkti 1tp / koju 2-3tp
Nokian Sõiduauto/maasturi suverehv 265/65R17 112T Outpost AT
E-poes saadaval 2tk. Juurdetellimise võimalus puudub.
Liik
4x4 A/T All Terrain
Laius
265
Kõrgus
65
Diameeter
R17
Sõiduki tüüp
Maastur
M+s
M+S
Hooaeg
Lamellrehv, Suverehv
Tüüp
Uued
Haardumine
D
Kütusekulu
D
Müraklass
3(73db)
Kütusekulu: D Haardumine: D Müratase: 73dB B

NOKIAN REHVID OUTPOST AT M+S
A/T All Terrain kõikidel maastikel ja teedel sõitmiseks


PIKENDAGE OMA SEIKLUSI
Uus Nokian Tyres Outpost™ AT pakub ülimat veojõudu kõigis tingimustes, äärmist vastupidavust ja torkekindlust ning pikemat kasutusiga. Outpost AT on iga ilmaga sõidetav rehv maasturitele, krossoveritele ja kergveokitele, mis tagab ohutu ja vastupidava sõidu igal teel – või väljaspool teid. Outpost AT on loodud funktsioonidega, mis aitavad juhtidel toime tulla ka kõige karmimatel pindadel, sealhulgas torkekindel Aramid Tough Shield™ tehnoloogia.
  • Laiendage  maastikku sõitu - suurepärase haardumisega kõikidel pindadel
  • Laiendage  vastupidavust - Aramid Tough Shieldi äärmise vastupidavusega
  • Pikendage oma reisi - pikendatud kasutusiga
  • Pikendage oma seiklusi ja sõitke kõigil neljal aastaajal

Nokian Tyres Outpost AT aitab juhtidel kaotada oma piirangud ja minna enesekindlalt kõikjale, kuhu nende teekonnad nõuavad, tugevdades maantee- ja maastikuelamusi ülima veojõu kaudu kõikides sõidutingimustes.  külgseinad ja õlasälgud pakuvad täiendavat haarduvust, kui rehv vajub pehmele pinnale, ning Dual X Canyons pakuvad tugevat juhitavust raskel maastikul nagu muda, lumi ja liiv. Rehvil on kolme tipu mäe lumehelbe sertifikaat, mis tähendab, et see sobib sõitmiseks talvistes tingimustes.


LAIENDAGE VASTUPIDAVUST
Nokian Tyres Outpost AT on varustatud tehnoloogiaga, mis kaitseb juhte kõige karmimas keskkonnas. Aramid Shield tehnoloogia annab rehvile ülima vastupidavuse ja torkekindluse. Rehvi turvis ja külgseinad on kaitstud ülitugevate aramiidkiududega – sama materjali kasutatakse kuulikindlates vestides ja kosmosetööstuses. Kruusakaitsed suurendavad Nokian Tyres Outpost AT torkekaitset.


PIKENDAGE OMA REISI
Nokian Tyres Outpost AT pakub suurt läbisõitu tänu kohandatud turvisele. Sellel on 60 000 miili / 100 000 km turvise garantii. Kanjonis sügav turvisemuster pikendab rehvi kasutusiga. Ja säästev kummisegu võimaldab teil igast sõidust maksimumi võtta, luues tõhusa ja säästva sõidukogemuse.


Äärmuslik vastupidavus igal maastikul
Aramiidkilp. Torkekindlad aramiidkiud on põimitud turvise alla ja kogu külgseintesse, et tagada äärmine vastupidavus löökaukudele, teeohtudele, ebatasasele maastikule ja maastikutakistustele.


Täiendav haardumine pehmete pindade jaoks
Tippkohtumise külgseinad. Külgseinte tipus asuvad mäetipud ühinevad õlasälgudega, et pakkuda pehmel pinnal tugevat külghaarduvust ja aidata kaasa rehvi agressiivsele mentaliteedile.


Kaitse kõikidele teedele
Kruusakaitsjad. Turvise vöö tugevdused võimaldavad rehvil mugavalt ja enesekindlalt liikuda kivistel, roopalistel teedel.


Usaldusväärsus ootamatuteks olukordadeks
Kanjoni lõiked. Kohtades, kus õlgade sälgud ja turvisemuster ristuvad, aitavad X-kujulised sooned rehvil haarduda ettearvamatute pindadega.



 

Nokian

Nokian Tyres arendab ja toodab kõrgekvaliteedilisi rehve inimestele, kes hindavad ohutust, vastupidavust ja ettenägelikkust. Nende eesmärk on julgustada maailma sõitma targemalt. 

Skandinaavia pärandist inspireerituna loovad nad innovatiivseid tooteid sõiduautodele, veoautodele ja rasketehnikale, mis aitavad säilitada meelerahu igasugustes sõidutingimustes. Nokian Tyres toodab kõrgekvaliteetseid talve-, suve- ja lamellrehve. 

Nokian Tyres toodab sõiduautorehvid Soomes Nokias ja U.S.A-s Daytonis asuvates tehastes. Kõik rasketehnikarehvid toodetakse Nokia tehases, välja arvatud veokite ja bussirehvid, mis disainitakse Soomes ja toodetakse Euroopas koostööpartnerite poolt.  

Nokian Tyres PLC loodi 1988. aastal, aga firma juured ulatuvad 1898. aastasse, kui loodi Suomen Gummitehdas OY. 2022. aastal oli Nokian Tyres müügitulu 1,350 miljonit ning 2022. aasta lõpuks töötas firmas umbes 3300 inimest. 
 
Autokaubad24
X
Järelmaksu kalkulaator
Hind
Kogus
Summa
Periood (kuud)
Sissemaksu suurus %
Järelmaksu kalkulaator Kuumakse