OTSI
0,00€(0tk)
EDASI TELLIMUST VORMISTAMA

Michelin Sõiduauto pehme lamellrehv 225/55R16 99T X-ICE XI2 XL

Michelin Sõiduauto pehme lamellrehv 225/55R16 99T X-ICE XI2 XL
49,60€
61,00€
Tootja: Michelin
Michelin
Toote ID: 1029572
Tarneaeg väljastuspunkti 1tp / koju 2-3tp
E-poes saadaval 1tk. Juurdetellimise võimalus puudub.
Toodetud 2011 aastal
Laius
225
Kõrgus
55
Diameeter
R16
Sõiduki tüüp
Sõiduauto, Maastur
M+s
M+S
Hooaeg
Lamellrehv
Tüüp
Uued
XL
Suurendatud kandevõime
Pehme segu
Parim Põhjamaa tingimustesse
Toodetud
2011
 
 

MICHELIN® Latitude® X-Ice® Xi2 ™ rehvid on konstrueeritud nii, et nad aitaksid krossoveritel ja spordiotstarbelistel sõidukitel hoida autot erinevates talveoludes.

Külma ilmaga sõitmise meisterlikkus teie maasturi ja crossoversõiduki jaoks.

Lai turvisekontakt loob kiirendamis- ja pidurdusjõu ning ka veojõu kurvides, et silmapaistvalt manööverdada.
Spetsiaalne Flex Ice ™ segu on loodud säilitama oma paindlikkust ka kõige ekstreemsemates külmades ilmastikutingimustes, sealhulgas lumes, lörtsis, jääs, märjas ja kuivas.
Parem veojõud kõigis talvetingimustes

Cross Z-Sipes ™ tehnoloogia kasutab spetsiaalset kolmemõõtmelist disaini, mis lukustab lamellid oma kohale. Kombineeritult mikropumpadega tagavad nad parema stabiilsuse kõigis talvetingimustes. Ja kuna nõelad ja mikropumbad on täissügavad, kestab nende haare talvel ja ka pärast talve.
Kruiisige sujuvalt ja vaikselt külma ilmaga

Michelini Comfort Control Technology ™ aitab läbi viia selle tööstuse ühe mugavaima sõidu, kasutades arvutile optimeeritud disaini ja täpsusvalmistust, et pakkuda tunduvalt vähendatud vibratsiooni ja maanteemüra ning lisaks Michelinilt oodatavat pikaealisust.

Michelin

Michelin on Prantsuse ettevõtte ja üks maailma suurimaid rehvitootjaid. Selle peakontor asub Clermont-Ferrandis (Puy-de-Dôme).
Selle tooted on mõeldud igat tüüpi sõidukitele: autodele, veoautodele, kaherattalistele sõidukitele, lennukitele, tsiviilehitus- ja põllumajandusmasinatele.

Michelin on noteeritud Pariisi börsil ja see kuulub CAC 40 indeksi koosseisu, mis kajastab börsil 40 olulisima ettevõtte aktsia hinnaliikumisi.

2012. aastal tootsid 69 Michelini tehast 18 riigis kokku 166 miljonit rehvi. 2020. aastal töötas ettevõttes 127 000 inimest ja selle käive oli 20,47 miljardit eurot.

 
Autokaubad24
X
Järelmaksu kalkulaator
Hind
Kogus
Summa
Periood (kuud)
Sissemaksu suurus %
Järelmaksu kalkulaator Kuumakse